Hotell & Restaurang

Vi kan genom våra exklusiva utgåvor och unika sortiment  skapa en unik atmosfär för ert företag och bostadsrättsförening. För er med höga krav på design och hantverk.

Vi har genom åren hjälpt många av våra kunder att hitta produkter som passar deras egna specifika behov och/eller vid behov ordnat med specialanpassning av belysning och armaturer. Hos oss kan företag, föreningar eller för den delen också privatpersoner få konsultation och fullservice vid större beställningar. 

En arbetsplats med bra belysning, är en bra arbetsplats. Låt oss hjälpa dig!

Kroppen egna hormon bestämmer när kroppen ska vara vaken, och när den ska vara trött. En stark signal som kroppan använder är huruvida det är mörkt eller ljust där man är. En heltidsanställd arbetar över 1800 timmar per år, och det krävs ingen matematiker för att räkna ut hur många timmar man mister i produktivitet hos de anställda genom att signalera till kroppen att det är dags för sömn. 

Belys ditt företag för dina anställda, för deras produktivitet och för ditt företags effektivitet!

Gör det enkelt för dig själv och låt oss hjälpa dig med belysning såväl ute som inne. Tiden du spar kan du lägga på det du gör bäst – att driva din verksamhet!

 
Kontakta Christer Sellgren på antikmagasinet@telia.com för intresse/offertförfrågan.


Några av våra referenser:


Bishop Arm´s restaurangerna | Statens fastighetsverk | Ångbåts museumet | Grand hotel | Dramaten | John Scotts Pubar i Göteborg & Stockholm