Köpvillkor

 

Betalning

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Leveransvillkor

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. I vårt sortiment finns handtillverkade produkter varför vi förbehåller oss rätten att i efterhand meddela eventuell försening av tidigare angiven leveranstid. Vi använder oss av Postnord AB (Posten) som transportör och erbjuder utkörning till närmsta serviceställe alternativt hemkörning.
 

Ångerrätt/Reklamation

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat informationen.

Du har inte ångerrätt om:
Varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, exempelvis har skador eller på annat sätt åverkats på så sätt att den ej brukbar för vidare försäljning.

Vi följer lagen om distansavtal: 
Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.


Vi följer lagen om distansavtal: 
Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler

Kontaktinformation

Besöksadress:
Antikmagasinet
Riddargatan 11
114 51 Stockholm
 
Kontaktuppgifter:
 
Företagsnamn:
Antikmagasinet 

Org. nr:
560621-0374